Select Page

SPORTEN BIJ
Vita Sensus

Je bent super welkom bij ons in beweging te komen. We kijken samen naar je doelen en bepalen dan jouw nieuwe sport routines en het abonnement dat daar bij past. Kom je een weekje proefsporten? 

 

 

TARIEVEN VOOR DE SPORT

 

LEKKER SPORTEN & AFSLANKEN

Bij ons zijn de abonnementen gebaseerd op sessies per week.
In principe is een sessie max 1,5 uur en kun je dus een combinatie maken van bijvoorbeeld de banken en de crosstrainer.  Heb je andere ideeën over jouw sportroutine in een een week dan kun je altijd contact opnemen en maken we een abonnement op maat. 

VOOR DE SESSIES KUN JE GEBRUIK MAKEN VAN DE BEWEGINGSBANKEN, BETTER BELLY, CROSSTRAINER, VACUMOVE, TRILLPLAAT 

 

ABONNEMENT

Je kunt bij ons abonnementen afsluiten voor een half jaar of een jaar. Bij het jaarabonnement krijg je van mij een gratis massage van 30 minuten cadeau.
Lekker even wel verdiend tot rust komen. 

 

BRONS

1 sessie per week

42,50 €

ZILVER

(MEEST GEKOZEN)

2 sessies per week

62,50 €

GOUD

onbeperkt sporten

73,50 €

RITTENKAARTEN

 

Je kunt ook een rittenkaart aanschaffen, dan betaal je 250 euro voor 20 ritten. We hanteren 1 rit voor een sessie van max 1,5 uur. 

PROEF SPORTEN

 

Wist je dat je bij ons een week kunt komen proef sporten? Dan kun je lekker alles uitproberen en weet je echt waar je aan begint. Je bent hartstikke welkom. Plan gauw een afspraak in en begin!

EMS

EMS is een apparaat voor spier stimulatie waar doelgericht bepaalde spieren of spiergroepen worden getraind. Met elektroden die op de huid geplakt worden geplakt, worden elektrische impulsen aan de spieren afgegeven. Ideaal voor lokaal afslanken en spieropbouw.

Een losse behandeling is € 27,50. Voor een tienritten kaart betaal je € 250.